Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin’de denizde kadın cesedi bulundu

MERSİN'İN ERDEMLİ İLÇESİNDE DENİZ İÇERİSİNDE FARK EDİLEN BİR KADIN CESEDİ SAHİL GÜVENLİK EKİBİ TARAFINDAN DENİZDEN ÇIKARTILDI. SAHİLDE BULUNAN EŞYALARINDAN YOLA ÇIKAN GÜVENLİK GÜÇLERİ CESEDİN GÜLŞEN ÇELEN (35) ADLI KADINA AİT OLDUĞUNU BELİRLEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2020 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2020 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de denizde kadın cesedi bulundu

Mersin’in Erdemli ilçesinde deniz içerisinde fark edilen bir kadın cesedi sahil güvenlik ekibi tarafından sudan çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre, bir yazlık sitede görevli Erkan Maralı, Limonlu Mahallesi’ndeki halk plajında deniz yüzeyinde bir ceset olduğunu fark etti. Arkadaşlarına haber veren Maralı, deniz yüzeyinde gördüğünün bir ceset olduğundan emin olunca jandarma ve sahil güvenlik ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri sahilde güvenlik önlemi alırken, sahil güvenlik botundaki ekipler de cesedi denizden alıp sahile çıkardı. Sahilde bulunan eşyalardan yola çıkan güvenlik güçleri cesedin Gülşen Çelen (35) adlı kadına ait olduğunu belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset otopsi için Erdemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.