Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin’de 2 Kişi Gölette Boğuldu

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, orman yangınlarına müdahale için oluşturulan su toplama çukuruna giren iki kişi boğularak öldü.Edinilen bilgiye göre olay, Bozyazı ilçesi Beyreli Mahallesi Karabucak mevkiinde meydana geldi. Adaçayı toplamak...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in Bozyazı ilçesinde, orman yangınlarına müdahale için oluşturulan su toplama çukuruna giren iki kişi boğularak öldü.
Edinilen bilgiye göre olay, Bozyazı ilçesi Beyreli Mahallesi Karabucak mevkiinde meydana geldi. Adaçayı toplamak için Karabucak mevkiine giden biri çocuk 3 kişi, bir süre sonra ormanda birbirlerinden uzaklaştı. 14 yaşındaki E.T. isimli kız çocuğu beraber adaçayı toplamaya gittiği Mahmut Oktan (36) ile akrabası Sezer Kurt’u (30) aramaya başladı. E.T., bir süre sonra orman yangınlarına müdahale için oluşturulan su toplama çukuruna ulaştığında, Oktan ile Kurt’un elbiselerini gördü. Tüm çağrılarına rağmen akrabalarından yanıt alamayan kız çocuğu, daha sonra yakındaki bir yerleşim birimine giderek yardım istedi.
İhbar üzerine olay yerine giden polis ve jandarma ekipleri, kayıp şahısları bulmak için araştırma yaparken, Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğü ve Sivil Savunma ekipleri de gölette arama çalışması başlattı. 4 metre derinlikteki su toplama çukurunda arama-tarama faaliyetlerinden sonuç alınamayınca, göletteki su boşaltıldı. Suyun boşaltılmasıyla göletin dibinde Mahmut Oktan ve Sezer Kurt’un cansız bedenine ulaşıldı.
Bozyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırılan iki şahsın cenazesi daha sonra otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.