Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Polisinden Uyuşturucu Operasyonları

Mersin Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen üç ayrı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kazanlı kavşağında...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen üç ayrı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kazanlı kavşağında bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada 3 şüpheli şahısta 6 kilo 700 gram eroin maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınarak mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 1’i tutuklanırken, 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Polis ekiplerinin Suriye uyruklu 5 şüpheli şahsa yönelik yaptığı operasyonda ise 3 bin 885 extacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü tutuklanırken, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 1 kişi ise Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Ekiplerin düzenlediği üçüncü operasyonda da 910 gram esrar ve 13 adet extacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınarak mahkemeye sevk edilen 2 şüpheliden 1’i tutuklandı, diğeri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.