Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin polisinden sahte içki operasyonu

Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 ayrı operasyonda 86 bin boş içki şişesi ile 204 şişe sahte olduğu değerlendirilen içki ele geçirdi.Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 ayrı operasyonda 86 bin boş içki şişesi ile 204 şişe sahte olduğu değerlendirilen içki ele geçirdi.
Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklayamaya göre, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte ve kaçak içki imalatçılarına operasyonlarını sürdürüyor. Ekiplerin, merdiven altı kaçak içki üretim yapan şahısların deşifre edilmesi, suç ve suç unsurları ile birlikte yakalanmalarına yönelik yaptığı çalışmalarda merkez Akdeniz ilçesinde A.P. isimli şahsa ait bir depoya operasyon düzenledi. Ekipler, depoda yaptıkları aramada 86 bin boş içki şişesi ele geçirildi. Olayla ilgili depoyu kiralayan H.N. isimli şahıs yakalanamazken, depoyu kiraya veren A.C. ile depo sahibi A.P. isimli şahısların ifadeleri alındı.
Öte yandan ekipler, Mersin-Erdemli karayolu üzerinde seyir halinde bulunan ve içerisinde A.D. ile M.J. isimli şahısların bulunduğu bir araçta arama yaptı. Yapılan aramada 204 şişe sahte olduğu değerlendirilen içki ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.
Şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.