Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde ‘ihaleye fesat karıştırma’ davası

Mersin Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Macit Özcan’ın da aralarında bulunduğu 48 kişinin tutuksuz yargılandığı ‘ihaleye fesat karıştırma’ davasının 4’üncü duruşması yapıldı. Dava, 10 Ocak 2017 tarihine ertelendi.CHP’li...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Macit Özcan’ın da aralarında bulunduğu 48 kişinin tutuksuz yargılandığı ‘ihaleye fesat karıştırma’ davasının 4’üncü duruşması yapıldı. Dava, 10 Ocak 2017 tarihine ertelendi.
CHP’li eski Belediye Başkanı Macit Özcan’ın, ’ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet ve organize suç örgütü kurmak’ suçlarından tutuksuz yargılandığı davanın 4’üncü duruşması Mersin 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Özcan ile birlikte kardeşleri Tacit ve Sacit Özcan, oğlu İlker Özcan, müteahhitler Erol Avgören, Cengiz Akray ve belediye çalışanlarının da aralarında bulunduğu tutuksuz 48 kişinin yargılandığı davanın son duruşmasına Macit Özcan katılmadı. Duruşmaya katılan bazı sanıkların dinlendiği duruşmada, avukatlar suça ilişkin kanıtlar olmadığını iddia ederek, iş ve sosyal hayatları büyük zarar gördüğü gerekçesiyle müvekkillerinin beraatını istediler. Müvekkillerinin daha önce ödedikleri kefaletlerinin de iade edilmesini talep eden avukatlar, davanın bir an önce sonuçlandırılmasını istediler.
Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı 10 Ocak 2017’ye erteledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.