Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merdivenlerden düştü, inleye inleye ambulansa bindirildi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir inşaattaki merdivenlerden düşerek yaralanan işçi inleye inleye ambulansa bindirildi.Olay, 13.30 sularında İzmit 28 Haziran Mahallesi, Cephanelik Mesire alanında bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgilere...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Merdivenlerden düştü, inleye inleye ambulansa bindirildi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir inşaattaki merdivenlerden düşerek yaralanan işçi inleye inleye ambulansa bindirildi.

Olay, 13.30 sularında İzmit 28 Haziran Mahallesi, Cephanelik Mesire alanında bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaatta çalışan Hasan T., bir anda dengesini kaybederek merdivenlerden aşağı yuvarlandı. Arkadaşlarının düştüğünü gören diğer işçiler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı işçi düştüğü yerden sağlık ekiplerince sedye ile çıkartılırken, inleye inleye ambulansa konuldu.

Sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı işçinin, vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar olduğu öğrenildi. Polis ekipleri inşaatta herhangi bir güvenlik zafiyetinin olup olmadığına ilişkin inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.