Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merdivenden Düştüğü İddia Edilen 3 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde merdivenden düştüğü iddiası ile hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.Kocaeli’nin Çayırova ilçesi Yenimahalle mevkinde oturan G.K., yaklaşık 10 gün önce 3 yaşındaki oğlu Arda...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde merdivenden düştüğü iddiası ile hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Kocaeli’nin Çayırova ilçesi Yenimahalle mevkinde oturan G.K., yaklaşık 10 gün önce 3 yaşındaki oğlu Arda Cemal K.’nin merdivenden düştüğünü söyleyerek Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne getirdi. 3 yaşındaki Arda Cemal K. Sağlık ekiplerince tedavi altına alınırken, olayla ilgili olarak G.K. ile M.Ç.’yi gözaltına alarak ifadesine başvurmuştu.
Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde ilk tedavisi yapıldıktan sonra özel bir hastaneye sevk edilen ve burada yoğun bakıma alınan Arda Cemal K., 10 gündür verdiği yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti.
Hayata gözlerini yuman 3 yaşındaki Arda Cemal’in cesedi incelemek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.