Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Matbaada, TAPDK Bandrolü Basan Baba Ve Oğluna Operasyon

Avcılar’da bir matbaada sahte alkol ve sigara üretiminde kullanılan TAPDK bandrolü ve çeşitli markalara ait etiketleri basan baba-oğul, jandarmanın operasyonu sonucu yakalandı.İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca, sahte alkol ve sigara üretiminde...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avcılar’da bir matbaada sahte alkol ve sigara üretiminde kullanılan TAPDK bandrolü ve çeşitli markalara ait etiketleri basan baba-oğul, jandarmanın operasyonu sonucu yakalandı.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca, sahte alkol ve sigara üretiminde kullanılan TAPDK bandrolü ve çeşitli markalara ait etiketlerin Avcılar’da baba ve oğul tarafından işletildiği tespit edilen bir matbaada basıldığı ve sahte üretim yapan firmalara dağıtıldığı tespit edildi. Yapılan araştırmalar sonucu jandarma operasyon için düğmeye bastı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda, çalışır vaziyette sahte içki etiketi basan 1 adet matbaa makinesiyle beraber, 2 adet kalıp makinesi, 2 adet etiket makinesi, 1 adet kesme makinesi, klişe amacıyla kullanılan 95 adet çeşitli içki markalarına ait etiket kalıbı, 1.5 milyon adet sahte TAPDK bandrolü, 1.5 milyon adet çeşitli içki markalarına ait sahte etiket ele geçirildi.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca, gözaltına alınan baba ve oğul yapılan sorgulamalarını müteakip adli makamlara sevk edildi. Şüpheli baba çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.