Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masaj Salonları Denetlendi

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Tepebaşı bölgesinde bulunan masaj salonlarına yönelik denetimleri sonucu bazı işletmelere faaliyetten men cezası verildi.Yapılan açıklamada, Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Suç Önleme...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Tepebaşı bölgesinde bulunan masaj salonlarına yönelik denetimleri sonucu bazı işletmelere faaliyetten men cezası verildi.
Yapılan açıklamada, Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği’ne bağlı ekipler ile ortak yapılan denetimlerde, bazı iş yerlerinin mevzuata aykırı şekilde faaliyet gösterdiğinin tespit edildiği belirtildi. Masaj salonlarına yönelik daha önce yapılan denetimlerdeki eksiklikleri gidermeyen işletmeler hakkında işlemlerin yapıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Önceden yapılan denetimlerde görülen aksaklıkların işletmelere bildirilmesine rağmen, bildirildiği işletmeleri yazılı, sözlü olarak işletme sahiplerine bildirilmiş olmasına rağmen bu tutum ve davranışlarda ısrar eden işletmelere yine Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce faaliyetten men cezası verilmesi sağlanmıştı. Mevzuat hükümlerine aykırı işletme mantığında ısrar eden işletmeler Tepebaşı Belediyesi ile yapılan görüşme ve yazışma neticesinde Belediye Encümen kararıyla 7’şer gün faaliyetten men edilmişlerdir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.