Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marketten Sadaka Kutusunu Çaldılar

Manisa’da, bir markete alışveriş bahanesiyle giren hırsızlar kasiyerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak sadaka kutusunu çaldı. Hırsızlık anı marketin güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, geçen günlerde Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da, bir markete alışveriş bahanesiyle giren hırsızlar kasiyerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak sadaka kutusunu çaldı. Hırsızlık anı marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, geçen günlerde Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bir markette meydana geldi. Müşteri kılığında markete giren kimliği belirsiz iki kişi, alışveriş bahanesiyle market görevlisinden çeşitli ürünler istedi. Bu sırada bir hırsız market görevlisini gözetlerken, diğer hırsız eliyle önünde bulunan sadaka kutusunu yokladı. Hazırladığı ürünlerin parasını alacağı sırada telefonu çalarak görüşmede bulunan market personelinin dalgınlığından yararlanan hırsız, hızlı bir hamleyle sadaka kutusunu rafın üzerinden alıp marketten dışarıya çıktı. İçerisinde 300 TL bulunan sadaka kutusunu alan hırsızların hırsızlık anı marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.