Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Markete silahlı soygun kamerada

Sultangazi’de bir markete giren yüzleri maskeli ve silahlı iki soyguncu yaklaşık 3 bin TL’yi alarak kayıplara karışırken, soygun anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.Olay, dün akşam saatlerinde Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesinde...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sultangazi’de bir markete giren yüzleri maskeli ve silahlı iki soyguncu yaklaşık 3 bin TL’yi alarak kayıplara karışırken, soygun anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, dün akşam saatlerinde Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesinde bir markette yaşandı. Markete giren yüzü maskeli hırsızlar müşterilere aldırmadan bayan kasiyeri silahla tehdit ederek yaklaşık 3 bin TL alarak kaçtı. Soygun anında yaşlı bir kadının yaşadığı panik ve şaşkınlık hali ise kameralar tarafından kaydedildi.Soyguncuların rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken şüpheliler her yerde aranıyor.
Soygun anı kamerada
Marketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, silahlı soyguncuların hızlı bir şekilde içeri girdiği görülüyor. Bayan kasiyerin işlem yaptığı esnada şüphelilerden biri içeri girerek silahla tehdit ediyor. Yüzü maskeli soyguncu kasiyerden ilk kasadan aldığı paraların ardından diğer kasadaki paraları da vermesini istiyor. Panik halinde olan bayan kasiyer diğer kasadaki paraları da veriyor. Bu sırada markette bulunan yaşlı kadın yaşadığı panikte kameralara yansıdı. Silahlı ve yüzü maskeli iki soyguncu yaklaşık 3 bin TL alarak marketten kaçıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.