Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Market soyguncuları polisin nefes kesen operasyonuyla yakalandı

Ümraniye ve Çekmeköy’de silahlı market soygunları gerçekleştiren zanlılar yakayı ele verdi. Ümraniye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin nefes kesen takibi sonucu yakalanan zanlıların, yaptıkları soygunlar güvenlik kameralarına...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ümraniye ve Çekmeköy’de silahlı market soygunları gerçekleştiren zanlılar yakayı ele verdi. Ümraniye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin nefes kesen takibi sonucu yakalanan zanlıların, yaptıkları soygunlar güvenlik kameralarına da yansıdı.
Çekmeköy’de son bir ayda iki ayrı market soygunu gerçekleştiren zanlılar, bu kez Ümraniye’de ortaya çıktı. Ümraniye’de bir marketi pompalı tüfekle soyan 3 şahıs, olayın ardından kayıplara karıştı. İhbar üzerine harekete geçen Ümraniye Asayiş Büro ekipleri, zanlıların kaçış istikametinde çalışma başlattı. Polis, iki soyguncunun olay yerinin yakınında kendilerini bekleyen bir diğer arkadaşlarının kullandığı araçla kaçtığını belirledi. Polisin nefes kesen takibi sonucu araçları durdurulan soyguncular, kıskıvrak yakalandı. Zanlıların aracında yapılan aramalarda kartonlarca sigara ve soygunda kullandıkları silahlar da ele geçirildi. Polisin nefes kesen operasyonu kameralara da saniye saniye yansıdı.
Market soygunu kamerada
Zanlıların Çekmeköy ve Ümraniye’de gerçekleştirdiği soygunlar da kameralara yansıdı. Görüntülerde soğukkanlı hareketleri ile dikkat çeken zanlılar, marketin içerisinde gezerek ihtiyaçları olan eşyaları alıyor. Bir soyguncu ise kasaya yönelerek paraları alıyor.
Ümraniye Asayiş Büro ekipleri daha önceki operasyonlarında da 3 saat arayla iki ayrı marketi silahla soyan A.B.’yi kısa sürede yakalamıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.