Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de Bomba Yüklü Araç Yakalandı

Mardin’de zaman ayarlı bomba, ağır silah ve mühimmat yüklü bir minibüs ele geçirildi.Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis, şüpheli bir minibüsü takibe aldı. Daha sonra polis aracından minibüse “dur” ihtarı...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’de zaman ayarlı bomba, ağır silah ve mühimmat yüklü bir minibüs ele geçirildi.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis, şüpheli bir minibüsü takibe aldı. Daha sonra polis aracından minibüse “dur” ihtarı yapıldı. Ancak içerisinde 4 kişinin olduğu öğrenilen minibüs hızını arttırarak, kaçmaya başladı. Polis, takibe aldığı minibüse kaza yaptırarak, durmasını sağladı. Minibüs durunca, içerisinde bulunan şahıslar kaçarak uzaklaştı. Minibüsü arayan polisin, Bixi ve Kaleşnikof marka silahlar ile mühimmatları, 8 el bombası, tencere içerisinde gizlenmiş patlatılmaya hazır halde bekletilen zaman ayarlı bomba ve çanta içeresinde bomba düzenekleri ele geçirdiği ileri sürüldü.
Öte yandan olayda, aracın durması için kaza yaptıran iki polis memuru yaralandı. Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polislerin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaçan şahıslardan biri de yaralı olarak yakalandı. Diğer şahısların yakalanması için çok yönlü çalışma başlatıldı.
Konuya ilişkin resmi açıklama yapılması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.