Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de 22,6 kilo esrar ele geçirildi

MARDİN (İHA) – Mardin’de durdurulan bir araçta ve çeşitli ikametlerde yapılan aramalarda 22,6 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 5 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerindeki uygulama noktasında durumundan...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 21:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 21:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MARDİN (İHA) – Mardin’de durdurulan bir araçta ve çeşitli ikametlerde yapılan aramalarda 22,6 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 5 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerindeki uygulama noktasında durumundan şüphelenerek durdurduğu araçta arama yapan Mardin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın mazot deposuna zulalanmış 18 paket halinde toplam 12 kilo 930 gram esrar maddesi ele geçirdi. Çeşitli ikametlerde yapılan aramalarda ise 9 kilo 67 gram esrar maddesi ile 12 adet Ecstasy hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 13 kişiden N.A., Ö.G., Ş.A., V.E. ve M.H.D., “uyuşturucu madde ticareti yapmak veya sağlamak” suçundan sevm edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Mardin Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.