Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de 2 bin 213 kök kenevir ele geçirildi

Mardin’in Savur ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 bin 213 kök Hint keneviri ele geçirildi.Mardin Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Savur İlçe Jandarma Komutanlığı ve Mardin KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Üçkavak...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Savur ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 bin 213 kök Hint keneviri ele geçirildi.
Mardin Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Savur İlçe Jandarma Komutanlığı ve Mardin KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Üçkavak Mahallesi’nde bir şahsın tarlasında yapılan kontrolde 4 ayrı noktaya ekili vaziyette kenevir bitkisi olduğu tespit edilmiştir. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yapılan incelemede tarlada ekili vaziyette toplam 2 bin 213 kök Hint keneviri ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan tarla sahibi Ş.S., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Üçkavak Mahallesi’nde ikamet eden bir şahsın evinin yanındaki bahçede Savur İlçe Jandarma Komutanlığı ve Mardin KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince kenevir bitkisi tespit edilmiştir. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yapılan incelemede tarlada ekili vaziyette toplam 254 kök Hint keneviri ele geçirilmiştir. Şüpheli S.E., gözaltına alınarak adli tahkikata başlanmıştır” denildi.
Derik ilçesi Adak Mahallesi’nde geçen ay düzenlenen operasyonda da 102 bin 520 kök Hint keneviri bulunmuş, olayla ilgili C.E. ve E.E. tutuklanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.