Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin kırsalında büyük operasyon

Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Mardin’in Artuklu, Derik ve Mazıdağı ilçeleri kırsalındaki bölgelerde geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Yaklaşık bin asker ve polisin katıldığı operasyon hava destekli yürütülürken, bölgede...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Mardin’in Artuklu, Derik ve Mazıdağı ilçeleri kırsalındaki bölgelerde geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Yaklaşık bin asker ve polisin katıldığı operasyon hava destekli yürütülürken, bölgede birçok eylemin faili olan teröristlerin bulunduğu öğrenildi.
Mardin Valiliğince, merkez Artuklu ile Derik ve Mazıdağı ilçeleri arasında bulunan 22 kırsal mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Yaklaşık bin polis ve askerin katılımıyla gerçekleştirilen operasyona, helikopterler destek veriyor. Birkaç gün sürmesi planlanan operasyonda, başta Cevizli Karakolu’na bomba yüklü araçla yapılan saldırı olmak üzere, bölgedeki eylemlerinin faili olduğu belirlenen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi planlanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.