Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’da üzüm işçilerini taşıyan iki araç kaza yaptı: 1 ölü, 26 yaralı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde üzüm işçilerini taşıyan bir minibüs, römorklu traktöre çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.Kaza, saat 05.30 sıralarında Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Hacıaliler Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde üzüm işçilerini taşıyan bir minibüs, römorklu traktöre çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 05.30 sıralarında Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Hacıaliler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sarıgöl istikametinden gelen ve üzüm işçilerini taşıyan Süleyman Akın (62) idaresindeki 43 PL 137 plakalı minibüs, akaryakıt istasyonundan kontrolsüz çıktığı iddia edilen İsa Ünlükara yönetimindeki 45 TA 6331 plakalı traktöre yandan çarptı. Kazada traktörün römorkunda bulunan Süleyman Akdeniz (55) kaza yerinde hayatını kaybetti. Minibüs şoförü Süleyman Akın ve aracında bulunan 22 işçi ile traktördeki 3 kişi ise yaralandı. Yaralılar çevre ilçelerdeki hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı. Kazada ölen Süleyman Akdeniz’in cesedi morga kaldırıldı.
Öte yandan traktörde bulunan kişilerin de üzüm toplamak için kendi bağlarına gittiği öğrenildi.
Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından araçlar yoldan kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.