Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’da Şüpheli Çanta Paniği

Manisa’da bir okul bahçesinin yakınındaki çöp konteynerinin yanına bırakılan çanta paniğe neden oldu. Şüpheli çantanın içinden kıyafetler çıkması üzerine çevredekiler derin bir nefes aldı.Şehzadeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2015 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2015 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da bir okul bahçesinin yakınındaki çöp konteynerinin yanına bırakılan çanta paniğe neden oldu. Şüpheli çantanın içinden kıyafetler çıkması üzerine çevredekiler derin bir nefes aldı.
Şehzadeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu bahçesi önündeki çöp konteynerinin yanında şüpheli bir sırt çantasının bulunduğu ihbarı üzerine, bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çantanın bulunduğu alan güvenlik çemberine alınırken caddenin giriş ve çıkışları araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri hazırlıklarına başlayacağı sırada çantanın sahibi olduğunu belirten bir genç, polislerin yanına giderek, durumu anlattı. Polislerin nezaretinde çöp konteynerinin yanına bırakılan sırt çantasını alan genç, içerisinden eski kıyafetlerini çıkardı. Çantanın içerisinden kıyafet çıktığını gören mahalleli derin bir nefes alırken, çanta sahibi polis tarafından uyarıldı. Yardıma muhtaç birilerinin eski kıyafetlerini alabileceği ihtimali üzerine çantayı çöpün yanına koyduğunu belirten genç, çevredekileri telaşlandırdığı için üzgün olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.