Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’da Paralel Yapı Operasyonunda Gözaltı Sayısı 15’e Çıktı

Operasyon Sonrası Gözaltına Alınanların Yakınları Bilgi Almak İçin Emniyet Müdürlüğü Önüne Gelirken, Polisler Emniyet Müdürlüğü Önünde Beklememeleri Konusunda Uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da Paralel Yapı Operasyonunda Gözaltı Sayısı 15’e Çıktı
Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde yapılan eş zamanlı operasyonla, Paralel Devlet Yapılanması (PDY) ve Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili oldukları iddiasıyla gözaltına alınanların sayısı 15’e çıktı.
Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Paralel Devlet Yapılanması ve Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah 06.30 saatlerinde eş zamanlı yapılan operasyonla aralarında öğretmen, polis ve imam olduğu öğrenilen 15 kişiyi gözaltına aldı. Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç de operasyonu yakından takip etti.
Gözaltına alınan K.D., Z.B., M.B., S.Ş., A.D., C.D., S.S.Y., M.P., Ş.U., A.Y., C.A., M.S., H.D., H.S. ve İ.Ö., emniyette sorguya alındı.
Bu arada gözaltına alınanların yakınları bilgi almak için emniyet müdürlüğü önüne geldi. Polis, aileleri emniyet müdürlüğü önünde beklememeleri konusunda uyardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.