Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’da kız arkadaşını sokak ortasında darp eden şahıs yakalandı

Manisa’da şehir merkezinin en işlek noktalarından biri olan Sevgi Yolu’nda kız arkadaşı S.A.’yı tokatlayarak darp eden cezaevi firarisi R.Y. polis tarafından yakalandı.Manisa’da dün servis edilen güvenlik kamerası görüntülerinde R.Y....

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da şehir merkezinin en işlek noktalarından biri olan Sevgi Yolu’nda kız arkadaşı S.A.’yı tokatlayarak darp eden cezaevi firarisi R.Y. polis tarafından yakalandı.
Manisa’da dün servis edilen güvenlik kamerası görüntülerinde R.Y. isimli şahsın, kız arkadaşı S.A.’ya sokak ortasında şiddet uygulaması kamuoyunun tepkisini çekmiş, büyük yankı uyandırmıştı. Konuyla ilgili soruşturmasını derinleştiren Manisa İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaldığı açık cezaevinden izin alarak çıkan ancak izni bitmesine rağmen geri dönmeyen R.Y.’yi, ikamet ettiği evinde gece saat 02.30 sıralarında gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan R.Y.’nin tutuklanarak tekrar cezaevine gönderildiği öğrenildi.
Olay
Olay, 5 Kasım 2016 tarihinde saat 22.30 sıralarında Şehzadeler ilçesine bağlı Yarhasanlar Mahallesi Doğu Caddesi Ülkü Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cezaevi firarisi R.Y., kız arkadaşı S.A. ve arkadaş grubuyla birlikte parkta alkol aldı. Eve gitmek üzere yürümeye başlayan R.Y., bir anda kız arkadaşı S.A. ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından R.Y., arkadaşlarının gözü önünde S.A.’ya tokat atarak yere düşürdü. Yere yığılan genç kadına tokat atmaya devam eden R.Y. bir süre sonra vatandaşların da araya girmesiyle bölgeden uzaklaştırıldı. Yerde yatan S.A.’ya arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar yardım ederken, S.A., erkek arkadaşı R.Y.’den emniyete giderek şikayetçi oldu. Genç kadının darp edilme anı çevredeki güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.