Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’da İki Kardeşin Evi Yandı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde iki kardeşin yan yana bulunan evleri, elektrik kontağından çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Çocuklarının içeride olduğunu zannederek eve girmeye çalışan anne ve baba ise hafif yaralandı.Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 23:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde iki kardeşin yan yana bulunan evleri, elektrik kontağından çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Çocuklarının içeride olduğunu zannederek eve girmeye çalışan anne ve baba ise hafif yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Turgutlu’ya bağlı Avşar Mahallesi’nde Nurettin ve Mehmet Mengi kardeşlere ait olan bitişik iki ev, evde kimse olmadığı sırada yanmaya başladı. Komşularının fark edip itfaiye ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ile sağlık ekibi sevk edildi. geldi. Çocuklarının evde olduğunu zanneden baba Nurettin Mengi ve anne Halise Mengi, yanan eve girmeye çalışmaları sonucu hafif yaralandı. Dumandan da etkilenen çift, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İki evin de kullanılmaz hale geldiği yangın, itfaiyenin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu söndürüldü.
Nurettin-Halise Mengi çiftinin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yangının ev sahiplerinin beyanına göre elektrik kontağından çıktığı öğrenildi. Jandarma ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.