Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’da ’gürültü’ cinayetinin zanlısı yakalandı

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 8 Eylül 2016 tarihinde "Neden gürültü yapıyorsunuz?" dediği şahsı öldüren, kardeşini ise yaralayan zanlı, polis tarafından saklandığı depoda suç aleti tabancayla birlikte yakalandı.Olay, 8 Eylül 2016...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2016 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 8 Eylül 2016 tarihinde "Neden gürültü yapıyorsunuz?" dediği şahsı öldüren, kardeşini ise yaralayan zanlı, polis tarafından saklandığı depoda suç aleti tabancayla birlikte yakalandı.
Olay, 8 Eylül 2016 tarihinde Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar Mahallesi 2. demiryolu altında meydana geldi. İddiaya göre, F.K. (30) ve kardeşi M.K. (28) sohbet ettikleri sırada yanlarına gelen M.K., ağabey ve kardeşe "Neden gürültü yapıyorsunuz?" diye uyarıda bulundu. Sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüşünce M.K., yanındaki tabancayla ağabey ve kardeşe kurşun yağdırdı. İki kardeş kanlar içerisinde yerde kalırken, M.K. olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri, kavganın yaşandığı bölgeye geldiklerinde F.K. ve M.K.’yi kanlar içerisinde buldu. Mahalle sakinleri durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. F.K. kalbine aldığı mermiler nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kardeşi M.Ç. ise hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından saldırıyla ilgili geniş çaplı araştırma yapan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bir ihbar üzerine zanlı M.K.’nın 2. Anafartalar Mahallesi’nde bir depoda bulunduğunu tespit etti. Sabah saatlerinde depoya baskın yapan ekipler, zanlıyı cinayette kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Gözaltına alınan M.K., Manisa Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki Irmak Kupal cinayetinin aydınlatılmasında büyük rol oynayan Manisa Cinayet Büro Amirliği ekipleri, uzun süredir aranan M.K.’yı da yakalayarak başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.