Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa ve İzmir’de uyuşturucu operasyonu

Manisa’nın Salihli ilçesi ile İzmir’in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda yakalanan 8 kişiden 6’sı tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Salihli Merkezli Cumhuriyet Başsavcılığı...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Salihli ilçesi ile İzmir’in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda yakalanan 8 kişiden 6’sı tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Salihli Merkezli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manisa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Salihli KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından Salihli, Ödemiş ve Kiraz ilçelerinde yapılan operasyonda şüpheliler M.K’den toplam 128 gram esrar maddesi, S.K. ve S.K.’den toplam 1,785 kilogram esrar maddesi ve 1 adet av tüfeği, G.E.’den 3 gram esrar maddesi ve H.O.’dan 10 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüphelilerden G.E. ve E.E. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, M.K.,S.K.,S.K., H.O.,A.Ç. ve H.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin devam edeceğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.