Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mangal Jölesi Sonu Oldu

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde evinin sobasını yakmak için döktüğü mangal jölesinin alev alması sonucu yanan vekil öğretmen 24 yaşındaki Ayşe Koyuncu, tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde evinin sobasını yakmak için döktüğü mangal jölesinin alev alması sonucu yanan vekil öğretmen 24 yaşındaki Ayşe Koyuncu, tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazartesi saat 18.00 sıralarında Döşemealtı’nın Yeniköy Mahallesi’ndeki evinde sobayı yakmak isteyen 24 yaşındaki vekil öğretmen Ayşe Koyuncu, odunu koyduktan sonra bir miktar mangal jölesi döküp ateşe verdi. Parlayıp alev topuna dönen jöle vekil öğretmenin vücudunu sardı. Bu sırada sıçrayan alev parçaları, Koyuncu’nun 2 yaşındaki oğlu Yusuf’un da kıyafetlerini tutuşturdu.
Alevleri söndüren yakınlarının çağırdığı ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen Ayşe Koyuncu, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken, oğlunun ise durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Vücudunda büyük yanıklar oluşan ve 2 gün boyunca yaşam mücadelesi veren vekil öğretmen, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
Koyuncu’nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Döşemealtı ilçesinde toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.