Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat’taki harabe evde ikinci yangın

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kullanılmayan harabe evde ikinci kez yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu çevresinde bulunan sazlık ve palmiyelere ulaşmadan söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Aşağı...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2016 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kullanılmayan harabe evde ikinci kez yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu çevresinde bulunan sazlık ve palmiyelere ulaşmadan söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Aşağı Hisar Mahallesi 4604 Sokakta bulunan kısa bir süre önce büyük bir yangın olayının yaşandığı harabe ev tekrar yandı. Mahalle sakinlerinin yıkılması için defalarca imza topladığı harabe ev, sahiplerine ulaşılamadığı ve tebligat yapılamadığı gerekçesiyle yıkılamıyor. Evsiz vatandaşların kullandığı evden dumanların yükselmesi üzerine çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat İtfaiye birimi yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Yangının evin çevresinde bulunan palmiye ve sazlıklara ulaşmadan söndürülmesi mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.