Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat’taki Feci Kaza

Antalya’nın Manavgat ilçesi Oymapınar Barajı’nda meydana gelen kazanın görgü tanığı Deniz Şen, gölet kenarından çıkarılan 9 kişinin hastaneye sevk edildiğini söyledi.Sabah saatlerinde meydana gelen olayda Oymapınar Barajı’na safari...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesi Oymapınar Barajı’nda meydana gelen kazanın görgü tanığı Deniz Şen, gölet kenarından çıkarılan 9 kişinin hastaneye sevk edildiğini söyledi.
Sabah saatlerinde meydana gelen olayda Oymapınar Barajı’na safari yapan ve içinde 3’ü çocuk 12 kişinin bulunduğu Ertan Ekeroğlu idaresindeki 07 HBB 71 plakalı cip, dönüş yolunda yoldan çıkınca Oymapınar Barajı’na uçmuştu. Kazada araç sürücüsü Ertan Ekeroğlu ile rehber Dilek Evren ve isimleri belirlenemeyen 6 turist araçtan savruldu. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve jandarma, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra denizden botla alıp iskeleye getirdi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanele sevk edildi.
Oymapınar Baraj Gölü kenarında otururken karşıdan üç safari cipin geldiğini ve birinin virajı alamayarak uçuruma yuvarlandığını söyleyen Deniz Şen, hemen yardım için koştuğunu ve sağlık ekipleri ile itfaiyeye haber verdiğini söyledi. Deniz Şen, "Olay yerine vardığımda üç kişiyi kendi imkanlarımla yukarı çıkardım. Şoförle konuştum araçta 10 kişi olduğunu söyledi, sonra gelen ekiplerle 9 kişiyi daha yukarı çıkartıp ambulanslara aldık. Halen gölette kaç kişi olduğunu bilmiyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.