Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat’ta Zorla Fuhuş Yaptırılan 3 Kadın Kurtarıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otelde zorla fuhuş yaptırıldıkları belirlenen 2’si Kazakistanlı, 1’i Özbekistanlı 3 kadın jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Side bölgesinde yabancı uyruklu...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otelde zorla fuhuş yaptırıldıkları belirlenen 2’si Kazakistanlı, 1’i Özbekistanlı 3 kadın jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Side bölgesinde yabancı uyruklu bir kadının bir otel odasında tutulduğunu ve yanında bulunan kadınlarla birlikte zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarını değerlendiren Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Kumköy Jandarma Karakoluna bağlı ekipler kadınları kurtarmak için çalışma başlattı. Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan arama kararının ardından Side’de kadınların tutulduğu otele baskın yapan Jandarma ekipleri otelde zorla tutulduğu iddia edilen 2’si Kırgızistan 1’i Özbekistan uyruklu 3 kadını kurtarıldı.
Otel odasında kurtarılan yabancı uyruklu 3 kadın Manavgat Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra mahkemeye çıkarılırken, sınır dışı edilmek üzere Göçler İdaresine teslim edildiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.