Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat’ta Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

Antalya-Alanya D-400 Karayolu Manavgat kumyolu kavşağındaki trafik ışıklarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.Kaza, bu sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat’tan Alanya istikametine gitmekte...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya-Alanya D-400 Karayolu Manavgat kumyolu kavşağındaki trafik ışıklarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.
Kaza, bu sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat’tan Alanya istikametine gitmekte olan Erhan T. idaresindeki 34 NN 3841 plakalı araç, trafik ışıklarına yaklaştığı sırada kırmızı ışık yandığı için yavaşladı. Yavaşlayan araca önce arkadan gelen Hazel Y. idaresindeki 07 LJJ 07 plakalı otomobil çarptı. Kazaya, Okan A. idaresindeki 07 JN 121 ve Veli Ö. idaresindeki 07 LB 145 plakalı otomobiller de karıştı. Kazanın etkisiyle Erhan T.’nin kullandığı otomobil yol kenarına savrularak durabildi.
Kazada Erhan T. ile 07 LB 145 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Hacer Ö. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.