Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat’ta uyuşturucudan ölüm

Antalya’nın Manavgat ilçesinde depo olarak kullanılan bir işyerinde aşırı doz uyuşturucudan öldüğü iddia edilen gencin cesedi bulundu.Edinilen bilgiye göre, Manavgat Yukarı Hisar Mahallesi Şelale Caddesi üzerinde bulunan bir pasaj içindeki...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesinde depo olarak kullanılan bir işyerinde aşırı doz uyuşturucudan öldüğü iddia edilen gencin cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat Yukarı Hisar Mahallesi Şelale Caddesi üzerinde bulunan bir pasaj içindeki depoda bulunan koltukta hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri gelirken, koltukta yatan şahısın hayatını kaybettiği belirlendi. Polisin yaptığı araştırmada cesedin bir süredir uyuşturucu tedavisi gören 25 yaşındaki T.K’ya ait olduğu belirlendi. T.K’nın yattığı yerin yakınında ise uyuşturucu madde kullanıldığı tahmin edilen şırınga bulundu.
Olay yerinde Cumhuriyet Savcının yaptığı incelemenin ardından T.K’nın cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olay yerine gelen T.K’nın yakınları ise sinir krizi geçirdi. T.K’nın beş yıldızlı bir otelde barmen olarak çalıştığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.