Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat’ta Uyuşturucu Operasyonu: 6 Gözaltı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte 19 kilo kubar esrar 10 gram kristal metafetamin uyuşturucu ve 10 gram kenevir tohumu ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Antalya...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manavgat’ta Uyuşturucu Operasyonu: 6 Gözaltı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte 19 kilo kubar esrar 10 gram kristal metafetamin uyuşturucu ve 10 gram kenevir tohumu ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Antalya il Jandarma Komutanlığı ve Manavgat ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Seydiler ve Sülek mahallelerinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve örgüt faaliyeti çerçevesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçlarından B.E., O.Ö., L.K., S.S., V.K. ve M.K. gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların ev ve çevresinde yapılan aramalarda 19 kilo kubar esrar 10 gram kristal metafetamin uyuşturucu. 10 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Jandarmadaki sorguları tamamlanan 6 zanlı Adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.