Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat’ta metruk evde tüplü elektrik düzeneği bulundu

Antalya Manavgat Organize Sanayi Bölgesinde, metruk bir evde sanayi tipi tüpe bağlanmış elektrik düzeneği bulunurken, bomba imha ekipleri düzeneği patlatmadan imha etti.Edinilen bilgiye göre, Manavgat Organize Sanayi Bölgesinde elektrik kesimi...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya Manavgat Organize Sanayi Bölgesinde, metruk bir evde sanayi tipi tüpe bağlanmış elektrik düzeneği bulunurken, bomba imha ekipleri düzeneği patlatmadan imha etti.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat Organize Sanayi Bölgesinde elektrik kesimi ihbarını alan Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş (AKEDAŞ) ekipleri, Sanayi Mahallesi 2054 Sokakta bir elektrik telinin metruk bir binaya kaçak olarak çekildiğini fark etti. Bunun üzerine eve giren AKEDAŞ ekipleri, kaçak çekilen elektrik hattının bir sanayi tüpüne bağlandığını gördü. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine Antalya Emniyet Müdürlüğünden bomba imha ekipleri çağrıldı.
Evde inceleme yapan ekipler, tüpe bağlanan elektrik hattı düzeneğini patlatmadan imha etti. CLK ekipleri de eve kaçak bağlanan elektrik hattını iptal etti. Çevredeki vatandaşlar metruk evde bir şahsın kaldığı belirtilirken, şahsın kaçak elektrik kullanmak için eve düzenek kurduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.