Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat’ta Kaçak ET Operasyonu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir depoda 957 kilo kaçak et ele geçirildi. Tarım İlçe Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemede bozuk olduğu belirlenen 500 kilo et imha edilirken 457 kilo et yediemine teslim edildi.Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir depoda 957 kilo kaçak et ele geçirildi. Tarım İlçe Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemede bozuk olduğu belirlenen 500 kilo et imha edilirken 457 kilo et yediemine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Side Mahallesi Cennetler mevkiinde bir evin altında depo olarak kullanılan yerde çok miktarda kaçak et olduğu ve bu etlerin ilçe genelinde bulunan bazı işletmelere satıldığı yolunda ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri çalışma başlattı. Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan arama kararıyla adreste arama gerçekleştiren Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Selimiye Karakoluna bağlı ekipler depo sahibi M.A. ve M.İ. tarafından Manavgat’a kaçak olarak getirildiği belirlenen 957 kilo eti ele geçirdi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Manavgat İlçe Müdürlüğünden gelen uzmanlar tarafından yapılan incelemelerde etlerden bozuk olduğu belirlenen 500 kiloluk bölümü imha edilirken 457 kilo kaçak et ise yediemin deposunda muhafaza altına alındı. Ele geçirilen etlerden alınan numuneler gerekli tetkiklerin yapılması için laboratuvara gönderilirken zanlılar Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.