Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat’ta görevden alınanların sayısı 96 oldu

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Manavgat’ta görevden alınanların sayısı 96’ya yükseldi.Manavgat’ta soruşturma kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik görevden almalar sürerken, FETÖ ile bağlantısı olduğu bilinen iş adamları,...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Manavgat’ta görevden alınanların sayısı 96’ya yükseldi.
Manavgat’ta soruşturma kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik görevden almalar sürerken, FETÖ ile bağlantısı olduğu bilinen iş adamları, dernek yöneticileri ve üyelerine yönelik çalışmalar devam ediyor. Manavgat Girişimci İşadamları Derneği (MAGİAD) yöneticisi bazı iş adamlarının gözaltında bulunduğu öğrenildi.
Manavgat’ta 69 öğretmen, 4 hakim ve savcı, 6 emniyet mensubu, 2 sağlık çalışanı (hemşire), 3 Müftülük çalışanı, 1 Vergi Dairesi çalışanı ve 1 Astsubay olmak üzere 86 kişi görevden alınmıştı. Bugün Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevli sağlık çalışanlarına yönelik görevden almalar yaşandı. 5 Hastane, 2 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1’er adet 112 ve Toplum Sağlığı Merkezi çalışanı olmak üzere 9 sağlık çalışanı ile 1 öğretmen görevden alındı. Böylelikle Manavgat’ta görevden alınanların sayısı 96 oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.