Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat’ta dilenci operasyonu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Manavgat ilçesinde dilencilere yönelik operasyon düzenledi.Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Manavgat’ın Antalya ve İbrahim Sözen Caddelerinde dilenci operasyonu düzenledi. Operasyon...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Manavgat ilçesinde dilencilere yönelik operasyon düzenledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Manavgat’ın Antalya ve İbrahim Sözen Caddelerinde dilenci operasyonu düzenledi. Operasyon kapsamında yakalanan dilenciler toptancı halinde bulunan zabıta noktasına götürülerek haklarında işlem yapılırken, Suriyeli dilenciler ise Emek Mahallesinde bulunan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Yabancılar ve Çocuk Şubesine teslim edildi.
Dilenci operasyonu sırasında dilenciler ile zabıtalar arasında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Zabıta ekiplerini gören Suriyeli dilencilerden bazıları kaçarak izini kaybettirmeye çalışırken, bir taraftan da diğerlerine telefonla zabıtaların geldiğinin haberini verdi. Telefonla bilgilendirilen dilenciler ara caddelere kaçarak izini kaybettirdi. Emniyet Müdürlüğüne götürülen 2 erkek, 2 kadın ve yaşları 1 ile 4 arasında değişen 6 çocuk hakkında yasal işlem yapılırken dilencilerin sadece 3’ünün üzerinde kimlik fotokopisi bulunduğu, diğerlerinin kimliklerinin olmadığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.