Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat’ta Çöplük Yangını

Antalya’nın Manavgat ilçesi Sarılar Mahallesi’nde çöplük olarak kullanılan alanda yangın çıktı.Edinilen bilgiye göre, Büyükşehir Yasası öncesinde Manavgat’ın Sarılar Belediyesi tarafından çöp alanı olarak kullanılan Kır mevkiindeki...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manavgat’ta Çöplük Yangını
Antalya’nın Manavgat ilçesi Sarılar Mahallesi’nde çöplük olarak kullanılan alanda yangın çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Büyükşehir Yasası öncesinde Manavgat’ın Sarılar Belediyesi tarafından çöp alanı olarak kullanılan Kır mevkiindeki bölgede yangın çıktı. Çöp alanına atılan plastik maddelerin tutuşmasıyla gökyüzünü kaplayan ve kilometrelerce uzaklıktan görülebilen siyah dumanlar korkuya neden oldu. Yangının başlamasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat itfaiye ekipleri ve Manavgat Orman İşletme Müdürlüğüne ait köpük arazözü yangına müdahale ederek çöplüğün yanında bulunan ormanlık alana sıçramasını önledi. Yangının kontrol altına alınmasının ardından iş makineleri ve itfaiye ekipleri tarafından soğutma çalışması yapıldı.
Aynı yerde geçtiğimiz yıl da sık sık yangın olayı meydana geldiğini belirten yetkililer, aşırı sıcaklarda vatandaşları yangınlar konusunda duyarlı olmaya çağırdılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.