Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat Jandarmadan Silah Ve Sahte Para Baskını

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, hafta sonunda yaptığı 2 ayrı operasyonda 1 adet pompalı tüfek, çok sayıda fişek, 2 sustalı bıçak ve 60 gram esrar ile 4 adet sahte 100 dolar ele geçirdi.Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, hafta sonunda yaptığı 2 ayrı operasyonda 1 adet pompalı tüfek, çok sayıda fişek, 2 sustalı bıçak ve 60 gram esrar ile 4 adet sahte 100 dolar ele geçirdi.
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Side Mahallesi’nde bir otelde konaklayan ve durumlarından şüphelendikleri K.Y., C.Ş., M.K. ve M.T. isimli şahısların kaldıkları otel odasında ve üzerlerinde yapılan aramada bir adet pompalı av tüfeği, bu tüfeğe ait çok sayıda fişek, iki adet sustalı bıçak ve 60 gram kubar esrar ele geçirdi.
Diğer taraftan, Ilıca Mahallesi’nde A.A. isimli şahısta sahte para olduğu ihbarı alan Jandarma ekipleri şüphelinin üstünde yaptığı aramada 4 adet sahte 100 dolar ele geçirdi. Yakalanan zanlılar jandarmadaki sorgulamalarının ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.