Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maltepe’de Otomobil İçinde 4 Kurşunla Kanlı İnfaz

Maltepe’de bir kişinin otomobili içerisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi ile ilgili çalışma başlatan polis, olayın daha önce İzmir’de işlenmiş bir cinayetle ilgisi olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maltepe’de bir kişinin otomobili içerisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi ile ilgili çalışma başlatan polis, olayın daha önce İzmir’de işlenmiş bir cinayetle ilgisi olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
Olay, akşam saat 18.00 sıralarında Maltepe Feyzullah Mahallesi Bostan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinan Tanış (39) isimli şahıs 34 EM 4153 plakalı otomobiliyle sokaktan geçtiği sırada kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Olayın ardından şapkalı olduğu ifade edilen saldırgan ara sokaklara girerek kaçarken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Tanış’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk incelemede Tanış’ın kafasına 2, kalbine ve karnına birer kurşun isabet ettiği tespit edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri otomobilin içinde ve çevrede inceleme yaptı. Olaya ilişkin soruşturma başlatan polisin olayın daha önce İzmir’de işlenmiş bir cinayetle ilgisi olabileceği ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi.
Yapılan incelemelerin ardından şahsın cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.