Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maltepe’de kaçak maske operasyonu

MALTEPE BELEDİYESİ, GÜLSUYU’NDA KAÇAK OLARAK ÜRETİLEN 150 BİN ADET MASKEYE, POLİS EKİPLERİ EŞLİĞİNDE DÜZENLENEN BİR OPERASYONLA EL KOYDU. ZABITA EKİPLERİ TARAFINDAN KAÇAK MASKE ÜRETTİKLERİ BELİRLENEN İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2020 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2020 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maltepe’de kaçak maske operasyonu

Maltepe Belediyesi, Gülsuyu’nda kaçak olarak üretilen 150 bin adet maskeye, polis ekipleri eşliğinde düzenlenen bir operasyonla el koydu. Zabıta ekipleri tarafından kaçak maske ürettikleri belirlenen iş yeri mühürlendi.

Korona virüs nedeniyle maske ihtiyacının yoğunlaştığı dönemlerde Maltepe Belediyesi, ilçede üretim izni almadan kaçak maske üreten bir işletmeye baskın düzenledi. Maltepe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amlrliğine ve İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler ile müşterek düzenlenen operasyonda Gülsuyu Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde 150 bin adet kaçak maske ele geçirildi. İl Sağlık Müdürlüğünden yasal üretim belgesi olmadan üretilen 50 bin adet dikilmiş, 100 bin adet dikilmeye hazır maske ve 2 bin 400 adet de maske kutusuna Yediemin’e alınmak üzere el konuldu. Ayrıca yapılan denetimlerde ruhsatsız çalıştığı da belirlenen işletme zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.