Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maltepe Askeri Lisesi ve Ege Ordu Komutanlığı’na operasyon: 7 gözaltı, 3 firar

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri darbe girişimi kapsamında Ege Ordu Komutanlığı ve Maltepe Askeri Lisesi’ne yapılan operasyonlarda 7 kişi daha gözaltına alınırken, 3 kişi firar etti.İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Okan Bato’nun darbe...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri darbe girişimi kapsamında Ege Ordu Komutanlığı ve Maltepe Askeri Lisesi’ne yapılan operasyonlarda 7 kişi daha gözaltına alınırken, 3 kişi firar etti.
İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Okan Bato’nun darbe girişimi sonrası başlattığı soruşturmada gözaltılar devam ediyor. İzmir Emniyet Müdürülüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, değişik rütbelerde görevli 7 kişiyi gözaltına aldı. Ege Ordu Komutanlığı ve Maltepe Askeri Lisesi’ne yapılan operasyonlarda yarbay ve üsteğmen rütbesindeki 3 kişinin ise firar ettiği öğrenildi.
Yapılan operasyonda Maltepe Askeri Lisesi Komutanı Albay Ufuk Gökşen, Maltepe Askeri Lisesi’nden Albay Turhan Özkal, Maltepe Askeri Lisesi’nden Albay ismail Selvi, Maltepe Askeri Lisesi’nden Yarbay İbrahim Fatih Büyükbaş, Maltepe Askeri Lisesi’nden Albay Kadir Canpolat, Binbaşı Durmuş Ali Vurkun ve Ege Ordu Komutanlığı’ndan Üsteğmen Yücel Atığan gözaltına alındı.
Operasyonda, Maltepe Askeri Lisesi’nden Bülent Sevindik ile Ege Ordu Komutanlığı’ndan Binbaşı Recep Kılıç, Yarbay Mustafa Toklu’nun firar ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.