Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malezya’da toprak kayması: 4 ölü

Malezya’da bir şantiye alanında meydana gelen toprak kaymasında 4 işçinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin ise kayıp olduğu belirtildi.Malezya’nın kuzeybatısında yer alan Penang eyaletinin başkenti George Town’da bir şantiye alanında,...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malezya’da toprak kayması: 4 ölü

Malezya’da bir şantiye alanında meydana gelen toprak kaymasında 4 işçinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin ise kayıp olduğu belirtildi.

Malezya’nın kuzeybatısında yer alan Penang eyaletinin başkenti George Town’da bir şantiye alanında, dün meydana gelen toprak kaymasında 4 kişinin cesedine ulaşıldığı ve 2 kişinin kurtarıldığı bildirildi. Ölenlerin yabancı işçiler olduğu belirtilirken, diğer 10 işçinin ise hala kayıp olduğu açıklandı. Ölenlerden 3 işçinin Bangladeş uyluklu diğer işçinin ise kimliğinin henüz belirlenemediği öğrenildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, toprak altında kalan işçilerin Endonezya, Bangladeş, Arakan ve Pakistan uyluklu olduğu ifade edildi.

Öte yandan, 49 katlı bina inşası sırasında meydana gelen toprak kaymasının nedeni henüz belirlenemedi. Yetkililer, arama kurtarma çalışmalarının gece saatlerine kadar devam ettiğini açıkladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.