Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malazgirt İlçesinde Operasyon

Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Malazgirt İlçe Merkezi ve ilçeye bağlı İyikomşu Köyü’nde 4 ayrı adrese operasyon yapıldı.Muş valiliğinden edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Malazgirt İlçe Merkezi...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 01:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 01:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Malazgirt İlçe Merkezi ve ilçeye bağlı İyikomşu Köyü’nde 4 ayrı adrese operasyon yapıldı.
Muş valiliğinden edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Malazgirt İlçe Merkezi ve ilçeye bağlı İyikomşu Köyü’nde operasyon yapıldı. Bölücü Terör Örgütüne yardım yataklık eden ve BTÖ mensupları ile irtibatlı oldukları değerlendirilen 4 kişiye yönelik 4 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.
23 Mart 2016 Çarşamba günü Malazgirt Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla icra edilen çalışma sonucunda; BTÖ mensuplarına ait fotoğraflar ile bol miktarda örgütsel doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 kişi çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.
Valilik tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde terörle mücadele kapsamındaki çalışmalarımız kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.