Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’ya şehit ateşi düştü

Adıyaman’da, zırhlı polis özel harekat aracı ile bir otomobilin çarpışması sonucu şehit olan özel harekat polisinin Malatyalı olduğu öğrenildi.Edinilen bilgiye göre, Mevlüt A., idaresindeki 16 LD 756 plakalı otomobil ile Adıyaman İl...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 02:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 02:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da, zırhlı polis özel harekat aracı ile bir otomobilin çarpışması sonucu şehit olan özel harekat polisinin Malatyalı olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Mevlüt A., idaresindeki 16 LD 756 plakalı otomobil ile Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne ait zırhlı polis özel harekat aracı Sakarya Caddesi Beri Köprüsü Kavşağında çarpıştı. Zırhlı araç ile otomobilin çarpışması sonucu zırhlı araç taklalar attıktan sonra ters dönerek durabildi.
Meydana gelen kazada zırhlı araç içerisinde bulunan 3 polis yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı özel harekat polislerinden biri bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Şehidin cenazesi hastane morguna alınırken şehidin memleketinin Malatya olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.