Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatyalı Şehidin Adıyaman’daki Evine Türk Bayrağı Asıldı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetlerinin sürdürdüğü operasyonlarda teröristler tarafından bir binaya yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı’nın (EYP) patlatılması sonucu şehit olan Malatyalı Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç’ın...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 20:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 20:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetlerinin sürdürdüğü operasyonlarda teröristler tarafından bir binaya yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı’nın (EYP) patlatılması sonucu şehit olan Malatyalı Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç’ın Adıyaman’daki evine Türk bayrağı asıldı.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetlerinin sürdürdüğü operasyonlarda teröristler tarafından bir binaya yerleştirilen EYP’in patlatılması sonucu 3 güvenlik görevlisi şehit olurken, 2 güvenlik görevlisi de yaralandı. Şehit olan Malatyalı Mehmet Kılınç’ın (25) şehadet haberi, askeri yetkililer tarafından şehidin Adıyaman’daki evine verildi. Şehidin yakınlarına acı haberin verilmesi sonrası şehidin Varlık Mahallesi’nde bulunan evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin hamile olan eşi Ceyda Kılınç, acı haberle sinir krizi geçirdi. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ceyda Kılınç, tedavisinin ardından askeri yetkililer tarafından Malatya’ya götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.