Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’daki FETÖ operasyonlarında çok sayıda doküman ele geçirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.Malatya Valiliğinden yapılan yazılı...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 20:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 20:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.
Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 3 yurt ek binasında yapılan aramalarda kapatılan diğer yurt ve okullardan kaçırılarak atıldığı değerlendirilen Fetullah Gülen’e ait 6 bin 430 adet ve bin 597 adet kaset, 2 bin 890 adet M.Fetullah Gülen ibareli CD/DVD ile 12 bin adet 668 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan yayınevlerine ait yasaklı yayının ele geçirildiği belirtildi.
Ayrıca Kimse Yok mu Derneği deposunda yapılan aramalar da ise terk edilmiş vaziyette,4 koli evrak klasörü ile 5 adet hard diske el konuldu. Aramalarda 150 koli Kimse Yok mu ibareli giyim eşyası ile çok sayıda yardım malzemesinin ilgili kuruma teslim edildiği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.