Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Malatya’da yaşanan 2 farklı silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Haci Abdi Mahallesi Hasan Bey Caddesi ile Nakkaş Sokak’ın kesiştiği kavşakta bulunan çay ocağı önünde yaşanan olayda bir kişi kırma tabir edilen tüfekle...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da Silahlı Kavga: 3 Yaralı
Malatya’da yaşanan 2 farklı silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Haci Abdi Mahallesi Hasan Bey Caddesi ile Nakkaş Sokak’ın kesiştiği kavşakta bulunan çay ocağı önünde yaşanan olayda bir kişi kırma tabir edilen tüfekle açılan ateş sonucu yaralandı. Olay sırasında Konyaspor-Fenerbahçe maçını izleyen vatandaşlar ise silah sesi üzerine dışarı çıktı. Şüpheli, olay yerinden otomobille kaçarken ismi öğrenilemeyen yaralı, olay yerine gelen ambulans ile devlet hastanesine kaldırıldı.
Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis, zanlının kaçtığı aracı yakaladı. Araçta yapılan incelemede silaha rastlanmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan gece saatlerinde Hamidiye Mahallesi’nde bulunan bir kafeteryada da silahlı kavga yaşandı. Kavgada 2 kişi silahla yaralandı. Yaralılar ambulansla devlet hastanesine kaldırıld. Polis olayın meydana geldiği kafeteryada inceleme başlatırken zanlının yakalanması için soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.