Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da sahur vakti araç kundaklandı

Malatya’da park halindeki bir araç sahur vakti kundaklandı. Araçtaki yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken polis kundakçının peşine düştü.Edinilen bilgiye göre, Zaviye Mahallesi Gülümser Sokak üzerinde park halindeki...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da park halindeki bir araç sahur vakti kundaklandı. Araçtaki yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken polis kundakçının peşine düştü.
Edinilen bilgiye göre, Zaviye Mahallesi Gülümser Sokak üzerinde park halindeki bir araçta 03.00 sıralarında yangın çıktı. Çevredekilerin durumu itfaiyeye bildirmesi ile kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangını büyümeden kontrol altına aldı. Aracın motor ve ön kısmında hasar oluşurken yapılan ilk incelemede yangının kundaklama sonucu çıktığı tespit edildi.
Aracın üzerinde molotof şişesi olduğu tahmin edilen bulguya rastlanılırken görgü tanıkları 55-60 yaşlarındaki bir şahsın kundaklamayı gerçekleştirdiği ve sonrasında kaçtığını ifade etti. Polis eşkale uygun şüpheliyi yakalamak için bölgede geniş çaplı çalışma başlattı.
Olay yeri inceleme ekipleri de Y.D. isimli bayana ait olduğu belirlenen ve trafikten men kaydı bulunan pikap türü araçta delil araması yaptı. Araç sahibi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.