Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da oto alım satım dolandırıcılığı: 3 tutuklama

Malatya’da oto alım satımında dolandırıcılık yaparak vatandaşları mağdur eden çete, polisin başarılı operasyonu ile yakalanarak 3 kişi tutuklandı.Ülke genelinde oto alım-satım işlerinde dolandırıcılık yapan çete üyeleri Malatya’da...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da oto alım satım dolandırıcılığı: 3 tutuklama
Malatya’da oto alım satımında dolandırıcılık yaparak vatandaşları mağdur eden çete, polisin başarılı operasyonu ile yakalanarak 3 kişi tutuklandı.
Ülke genelinde oto alım-satım işlerinde dolandırıcılık yapan çete üyeleri Malatya’da yakayı ele verdi. Çete üyeleri ağlarına düşürdükleri otomobil sahiplerine ilk başta senet ve kaparo vererek noter işlemlerini tamamladıktan sonra ortadan kayboluyorlardı. Aynı yöntemle ülke genelinde 33 farklı dolandırıcılık olayına karışan şüpheliler Malatya’da da benzeri yöntemle dolandırıcılık yapmaya çalışırken suçüstü yakalandı.
Malatya’da 5 ayrı dolandırıcılık olayında suçüstü yakalanan şüpheliler Ş.T., U.A., M.G. ve Y.G. gözaltına alınırken, üzerilerinde 25 bin TL ve 102 adet senet ele geçirildi. 23 dolandırıcılık olayında aramaları bulunan şüpheliler sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.
Savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Ş.T., M.G. ve U.A tutuklanırken Y.G. ise serbest bırakıldı.
Tutuklanan 3 şüpheli daha sonra Malatya E Tipi Cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.