Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da İçinde Çocukların Bulunduğu Araca Kamyon Çarptı

Malatya’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılan çocukları taşıyan bir araca kamyon çarptı.Kaza sabah saatlerinde Turgut Özal Caddesi üzerinde meydana geldi. İçinde, 23 Nisan kutlamalarına katılan çocukları...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılan çocukları taşıyan bir araca kamyon çarptı.
Kaza sabah saatlerinde Turgut Özal Caddesi üzerinde meydana geldi. İçinde, 23 Nisan kutlamalarına katılan çocukları taşıyan seyir halindeki bir araca kamyon çarptı. İddiaya göre önündeki aracı sollamaya çalışan kamyon sürücüsü bir anda içinde çocukların bulunduğu araca çarparak durdu. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken her iki araçta da küçük çaplı maddi hasar meydana geldi.
Kamyonun çarptığı araçta bulunan çocuklar uzun süre olayın şokunu atlatamazken. Babalarının yardımıyla araçtan indirildiler. Çevredekilerin de yardımıyla sakinleştirilmeye çalışan çocuklar gözyaşlarına boğulurken araca çarpan kamyon sürücüsü koşarak olay yerine gelip çocukları sakinleştirmeye çalıştı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.