Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da FETÖ/PDY soruşturması

Malatya’da FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 13 polis gözaltına alındı.Malatya Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açılmada devletin birliğine, varlığına, bekasına, Cumhurbaşkanına, milletin iradesini...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 13 polis gözaltına alındı.
Malatya Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açılmada devletin birliğine, varlığına, bekasına, Cumhurbaşkanına, milletin iradesini temsil eden TBMM’ye ve diğer kurumlar ile demokrasiyi ve doğrudan halkı hedef alan FETÖ/PDY’ye yönelik etkin mücadelenin sürdüğü bilgisi verildi.
Bu kapsamda Malatya’da FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik olarak Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma ile İl Emniyet Müdürlüğü merkez teşkilatından 5, Kale İlçe Emniyet Amirliği’nden 2, Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden 1, Akçadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden 2, Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden 1, Hekimhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden 1 ve Yazıhan İlçe Emniyet Amirliği’nden 1 olmak üzere 13 polisin gözaltına alındığı belirtildi. 3 polisin ise halen arandığı belirtilirken, ayrıca İl Emniyet Müdürlüğünde görevli iki personelin daha açığa alındığı ifade edildi.
Soruşturmalara kapsamında Doğanşehir Kaymakamlığı’ndan da 1 personelin açığa alındığı belirtilirken FETÖ/PDY mensuplarına yönelik operasyonların devam edeceği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.