Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da 29 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Malatya’da polisin düzenlediği operasyonlarda 29 kilo 340 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak, cezaevine gönderildi.Malatya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Malatya...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da polisin düzenlediği operasyonlarda 29 kilo 340 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Malatya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Malatya genelinde sokak satıcılarına ve doğu illerinden Malatya’ya uyuşturucu sevkiyatı yaptığı iddiası üzerine harekete geçti. Malatya’da sokak satıcıları aracılığı ile piyasaya uyuşturucu madde sürüleceği bilgisini alan ekipler, şehir merkezinde çalışma yaptı. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan ve plakası öğrenilemeyen bir araç ile polis arasında kovalamaca başladı. Malatya çıkışına kadar devam eden takip sonucunda araç içerisinde bulunan 2 şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı. Ekipler tarafından araç içerisinde yapılan arama sonucunda paketler halinde daralı 29 kilo 340 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler C.S. ve S.Y., haklarında ’Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak’ suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.